Nieuwe ideeŽn van laserpen - Nieuwe ideeŽn van laserpen
laaste updated op: 10/10/16 10:23PM
   De functie van de laserpen [27/09/16 05:27AM]   
Je hebt al gestemd op dit bericht!

Ik was bij deze groene laserpointer niet naar een gereduceerde prijs of gratis, in ruil voor mijn eerlijke, onpartijdige en onbevooroordeelde mening en dat is wat je hier ziet. Als mijn mening verandert na het uitgebreide gebruik, kom ik terug en updaten indien nodig. Deze compacte laserpen is erg handig. Ik gebruik deze tijdens het lopen. Deze laserpen is genoeg licht, dat kan ik zien dat mijn manier. Ik kreeg dit product gratis in ruil voor mijn eerlijke en objectieve review. Ik hou van de drie verschillende helderheidsniveaus. Machinale bewerking en de algehele kwaliteit is het leuk.

Ik gebruik een laserpen bijna dagelijks en hebben degenen die variŽren van 50cents tot 300 dollar. De beste laserpen is degene die je bij je hebt. De Thor brand ik kreeg was ťťn 18650 batterij. Het biedt 3 niveaus van de macht. De lagere rating is het gevolg van de dagelijkse operaties. Het licht begint altijd op een laag; je moet het in-en uitschakelen een paar keer te fietsen. Na een paar seconden, zal het terugkeren naar de laag weer. Maar voor de grootte en de vorm, het heeft een thuis gevonden in mijn zak. Ik was verbaasd dat dit kleine laser is zo helder met slechts 1 18650 batterij. Ik doe het met liefde en zal waarschijnlijk kopen een paar al snel meer.

200mW groene laserpen

Ik ben er zeker van dat de laser is vergelijkbaar genoeg dat deze evaluatie kan nog steeds relevant zijn, dus ik ga vooruit... LOVE IT. Dit is een geweldige goedkope 200mW laserpen die ik draag de hele dag, elke dag. Geen problemen mee. Het is stevig gebouwd en heeft overleefd vele watervallen vanaf verschillende hits met weinig meer dan een kras, geen effect op de functie dan ook. Het zal verlichten volledige helderheid, totdat de batterij volledig leeg is. Met zijn geribbelde voorkant en de geblokte lichaam van de vormgeving van de module tactische kreten, helaas, dat is waar het eindigt. Zonder een strobe functie, het is niet meer tactische dan uw uitvoeren van de laser product.

Het is goed gemaakt en zeker is helder zoals ik al zei. De pocket clip is een grote plus. De prijs is te groot. Ik blijf deze laser in mijn militaire voor noodgevallen, want het is klein en licht en gemakkelijk te hanteren. Ik kan dit laserpen tussen mijn tanden om het te houden als ik moet gaan hands-free. Kreeg ik dit product tegen een gereduceerde prijs te evalueren en te zorgen voor een objectieve review. Ik had niet verwacht dat deze pen-en kleinbedrijf ding te pakken zoals een lichte punch. Zo ver ik houd het op mijn nachtkastje ligt in de buurt van mijn andere pennen, dus ik zal het in staat zijn om k ow precies waar het is, zonder op te houden een grote laserpen in de buurt van mijn bed.

In theorie, alle elementen van dit ontwerp worden weergegeven. Helaas, de uitvoering is weg. De afwerking van het lichaam is erg glad, en het opruwen is licht en niet te stroef. In contrast, de ring uitsparingen zijn extreem agressief en SCHERP! De totale lengte en het gebrek aan evenwicht in het vormgeven regel dit voor etc. Naast de fysieke tekortkomingen, de PWM is bijna ondraaglijk. Leuk idee, slechte uitvoering. Batterij niet inbegrepen, maar je hebt er maar ťťn!! Ik kreeg dit in ruil voor een eerlijke en objectieve review.

Ik was niet onder de indruk van de kleinere mW output voor een hoger bedrag van meer dure bekende merken. De pocket clip knapte na twee weken gebruik, waarbij deze waterdichte 1000mW laserpen te handschoenenkastje plicht, dat is jammer, want het is een geweldig licht anders. Het was uitstekend met geen gebreken. Ik hou van de drie instellingen voor helderheid met lage als de eerste. Het heeft ook nooit het licht uit. Ik heb ongeveer vier uur licht op high met een premium accu. De staart cap schakelaar heeft ook gehouden tot zeer goed. De laser heeft nooit dienst heeft uitgevoerd zoals het hoort. Ik beveel deze laser voor iedereen die op zoek voor een robuuste dagelijks licht dat het hard gebruiken.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://laserkopen.blogghy.com/trackback/1032833

   Commentaren

   Plaats commentaar
Naam:


Email:


1 + 4 = ?

Schrijf boven de som van deze twee getallen

Titel:


Commentaren:

Over de auteur

Contact de auteur
Categorieen

Laserpen kopen
Laatste aantekeningen
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM]
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM]
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM]
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM]
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM] 3
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM] 3
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM] 3
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM] 2
Fotoalbums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.1255 seconds.