Nieuwe ideeŽn van laserpen - Nieuwe ideeŽn van laserpen
laaste updated op: 10/10/16 10:23PM
   De laserpen met de knop [04/10/16 02:36PM]   
Je hebt al gestemd op dit bericht!

De laserpen blauw is aangeschaft ter aanvulling van een groot aantal andere laserpennen die ik heb in mijn collectie. De hoogvermogen-modus (de standaardinstelling) is perfect aangezien ik niet altijd nodig een verblindend krachtige laserpen hele tijd en roterende via elke modus gemakkelijk is. De nummer ťťn verbetering die ik zou vragen voor is een diepe zak dragen clip. Als ze alleen toegevoegd over een ander inch naar het, zou het perfect zijn. Uitstekende, stevige constructie en uiterst krachtige uit slechts ťťn 18650 batterij. Het is zeer krachtig voor de grootte, goede batterijduur (behalve voor toevallige knop duwt, zie meer hieronder), klein en makkelijk te houden in uw zak, zeer solide constructie.

Rondom een grote waarde voor de prijs! Ik liet hem in het water en wist het voor ongeveer een uur. Ik vond het weer en had nul problemen na ongeveer 8 duim in mijn vijver in de achtertuin wordt ondergedompeld. De instelling hoog is als een mini spot! 4 of 5 keer de kracht van een oud mini model. Naar mijn mening, heb niet ik getest met een lichtmeter of iets. Ik ben ervan overtuigd dat zou verhogen de prijs wat, maar ik heb gedood 3 of 4 18650 zo ver van de knop per ongeluk wordt depressief. De volgorde van de modes is laag-hoog-medium. De gooien is nauwelijks beter dan de Solitaire. Het niet zo ver gooien, maar biedt betere blauw blauw laserpen.

de 5000mW laserpen

Na de eerste paar keer met behulp van het licht de helderheid van alle instellingen gedaald aanzienlijk. Als de 5000mW laserpen ongeveer een 1/4 tot 1/2 inch in de zak rijden zou, ben ik zeker dat het afbreuk doen aan de tijden dat de knop per ongeluk kreeg geduwd. Globaal, dit zal wegblazen geen goedkoop gas station licht die je kon vinden. Mijn favoriete functie is de mogelijkheid om half-druk op de schakelaar om te selecteren van de modus (dim, lichte, super heldere) en vervolgens volledig drukken klik op het in. Ik ben nog steeds teleurgesteld als ik gebruik de zelfde 18650 oplaadbare batterijen in Ultrafire sleutelhanger licht met Cree XP-G-zender en module niet zelfs bruikbaar bij de hoogste instelling is.

Ik liet het toevallig op hoog voor minstens een uur, het was nog steeds helder en het is nog steeds krachtig nu na nog eens tien minuten van gebruik. Het werd al snel mijn elke dag dragen. Ik zal opnieuw kopen. Hoewel het een beetje duur voor een krachtige blauwe laserpen was, ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. Veel van de recensies hier lijken betaalde. Kocht dit op basis van de talrijke grote overzichten. De grote clip die ik op mijn nut gordel gebruikte. Sommige van de laserpennen die ik heb besteld niet werken op deze manier en vereisen meerdere afzonderlijke klikken die vervelend zijn. OK, je zet de laserpen en off om te schakelen tussen de modi. Het zou mooi zijn als de helft te drukken de schakeloptie wanneer op zou de cyclus van het licht. In plaats daarvan moet u volledig Klik op vandoor vervolgens terug op (of de helft druk op het voordat u "Klik" de laser op).

Ik kocht dit als een vervanging voor een mini model dat ik hield in mijn riem etui terwijl u werkt. Het voelt stevig en goed gemaakt en een goede lichtbundel stak. Het enige probleem is dat het niet altijd weer op, ik moet los en draai opnieuw het GLB van de batterij om het werken te krijgen. Nog niet gedood een batterij nog dus geen commentaar op het leven, maar ze zijn goedkoop tegenwoordig. Dit lijkt echter een vrij ideaal evenwicht tussen de drie. Het lijkt alsof de 10000mW laserpen niet houd een circuit na een paar dagen en ik heb de verbinding te herstellen. Ik meestal gaan voor iets met meer afstand, voor de meeste spullen hoeft u niet iets super helder.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://laserkopen.blogghy.com/trackback/1045063

   Commentaren

   Plaats commentaar
Naam:


Email:


1 + 4 = ?

Schrijf boven de som van deze twee getallen

Titel:


Commentaren:

Over de auteur

Contact de auteur
Categorieen

Laserpen kopen
Laatste aantekeningen
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM]
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM]
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM]
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM]
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM] 6
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM] 5
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM] 5
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM] 5
Fotoalbums
Powered by Blogghy

Page generated in 1.3657 seconds.