Nieuwe ideeŽn van laserpen - Nieuwe ideeŽn van laserpen
laaste updated op: 10/10/16 10:23PM
   De korting van de laserpen [10/10/16 10:23PM]   
Je hebt al gestemd op dit bericht!

Wanneer u de 100mW laserpen, of van de drukschakelaar of de knop inschakelt, heeft het een soort aanloop waar het niet op haar helderst tot een halve seconde nadat u het hebt ingeschakeld. Alle hardware passen geweldig en was een wind aan te scherpen. Mijn vrienden zijn al op zoek te bestellen als ze eveneens onder de indruk waren. Globaal is het een goede aankoop. Maar ťťn ding. De batterij was niet hoog genoeg om contact. Na het zien van dit rond voor een tijdje, heb ik besloten om maar het als ik een nieuwe laser nodig. Ik kreeg deze in een goed verpakt, professionele kit. De aluminium was goed gebouwd en zonder gebreken of ruwe randen.

100mW groene laserpen

Het GLB knop en een aantal van de montage schroeven lagen los in de verpakking-box toen van de laser. Het GLB knop werkt niet helemaal. Lijkt te worden geplakt in de positie geduwd-in en de achterzijde lijkt gebarsten. De groene stip is veel groter en helderder dan verwacht. De kwaliteit van deze 100mW groene laserpen groter is dan de prijs. Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen. Niet zeker waarom zo veel slechte recensies, ik blij met dit product ben. Dit alles maakt me wonder als dit een geretourneerde eenheid is. Hier zijn enkele foto's waaruit blijkt welke problemen.

Het is bijzonder helder en duidelijk omschreven zelfs 150 yards weg bij daglicht. Ik ben zeer onder de indruk. De hele kit is zeer goed gemaakt met beide een kortstondige aan/uit-schakelaar en klik op / Klik uit schakelaar die verwisselbaar is. Het was perfect voor mijn 5.56 mm AR-pistool. Je zal niet verkeerd gaan met deze laserpen. Ik kreeg de mijne op een korting voor mijn eerlijke review, maar het is een enorm koopje op de vermelde prijs. Elke klik wordt verplaatst van de laser een vast bedrag op 50 yards, dus perfect om op doel is simpel. Een klik aan de rechterkant en was ik terug op. Ik kan kopen een ander op volle prijs en gebruik maken van de opgenomen shotgun-mount om te zien hoe het houden tot de terugslag van een 3,5-inch 12 een magnum laden...

Wat ik kreeg was bleef dodelijke op nauwkeurigheid met de handhaving van de moeilijke situatie op mijn wapen zicht. De bundel is sterk en kernachtig geboden hebt goede batterijen en nauwkeurige als ligt rechts. Drukknopschakelaar niet goed werken, maar snoer schakelaar werkt perfect. Het heeft goede afstand en is volledig instelbaar voor fijnafstelling. Geen praktische plek op mijn laser te installeren de drukschakelaar, maar de aan/uitschakelaar is dicht genoeg zijn om te komen met mijn forehand duim. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van deze laser in het bijzonder.

Uw ogen zal niet bak omdat je de druk pad een halve seconde ingedrukt. Het enige stuk dat nogal goedkoop voelt zou moeten worden van de schakelaar op de kabel. Anderzijds kunt u koppelen aan een shotgun als u zou houden. Echter, het werkt geweldig op een geweer. Het bepaalt ook dat de extensie bijlage kan worden gebracht op een scope plaats nemen ruimte op het spoor van uw pistool. Zorg er ook voor oppassen niet te onderzoeken of het punt op andermans ogen. Het komt met een batterij en tot nu toe lijkt het een tijdje duren. Ik het op mijn AR15 gemonteerd en gemakkelijk het nulpunt van het met mijn open bezienswaardigheden op 10 meter. De druk met werk geweldig evenals het GLB aan/uit. Ik ben niet zeker of dit een functie of een defect is, maar het helpt zeker als er iets gaat hobbel in de nacht.

Ik kreeg dit product gratis of tegen een korting in ruil voor mijn eerlijke en onbevooroordeelde herziening. De korting dat ik op geen enkele wijze ontvangen beÔnvloed mijn mening over het product. Alle adviezen zijn van mijn persoonlijke ervaring. De knoppen waarmee u kunt ernaar de laser links, rechts, omhoog en omlaag vallen onder metalen caps die schroef op. In ruil voor mijn eerlijke en onbevooroordeelde herziening ontving ik dit product op een korting. De bouw is gelijk aan de duurste versie en merken. Grote laser en zeer indrukwekkend voor de prijs. Het komt ook met de optie voor verwijderen die en invoegen van een regelmatig aan en uit knop zoals u op de meeste laserpennen vinden zou.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://laserkopen.blogghy.com/trackback/1055757

   Commentaren

   Plaats commentaar
Naam:


Email:


1 + 4 = ?

Schrijf boven de som van deze twee getallen

Titel:


Commentaren:

Over de auteur

Contact de auteur
Categorieen

Laserpen kopen
Laatste aantekeningen
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM]
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM]
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM]
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM]
De korting van de laserpen
[10/10/16 10:23PM] 2
De laserpen in continue experiment
[22/07/16 02:28PM] 1
De laserpen met de knop
[04/10/16 02:36PM] 1
De functie van de laserpen
[27/09/16 05:27AM] 0
Fotoalbums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.1459 seconds.