Nieuwe ideeŽn van laserpen - Nieuwe ideeŽn van laserpen
laaste updated op: 14/09/19 04:36PM
   De afstand van de laser [22/08/19 05:02AM]   
Je hebt al gestemd op dit bericht!

Tot mijn verbazing functioneerde de laserpointer nu vlekkeloos. Ik schreef mijn bevindingen op een briefje aan de verkoper voordat ik het terugstuurde. Deze laserpointer presteert niet tot een exacte nul, hoewel hij u op papier krijgt en de kosten van een paar rondes bespaart. U kunt bijvoorbeeld een heel ander resultaat krijgen door de behuizing 180 graden in uw kamer te draaien. Het zou geen zin hebben om de eindkap te markeren, omdat deze niet elke keer hetzelfde kan worden vastgeschroefd. Ik heb ze vervolgens in de laser geplaatst. Ik las een andere recensent en legde uit hoe dit apparaat te gebruiken en verklaarde dat hij na het inbrengen zijn bout liet loslaten.

Dus hoe lijn je het uit? Het is eenvoudig. Ik nam een ​​20 rond tijdschrift van mijn AR-15 en legde het op zijn kant op een vlakke ondergrond. Ik zette toen de groene laseraanwijzer aan en plaatste de professional in een van de diepere groeven in het tijdschrift. Ik draaide het langzaam rond terwijl ik het tijdschrift op zijn plaats hield. Zoals verwacht, volgde het een cirkel op het doel omdat het niet in lijn was. Hoe verder de afstand tussen de straal en het doel, hoe nauwkeuriger deze techniek zou zijn. Lees al deze beoordelingen, want het kan tips en oplossingen voor uw problemen bieden, samen met regelmatige en recente updates die aan het einde zijn toegevoegd. De laser zou sporadisch in- en uitschakelen. Ik nam contact op met de distributeur (Outdoor Bunker) die mij zonder vragen een nieuwe stuurde. Helaas gaat het aan zodra ik de derde batterij in de achterkant laat vallen, zonder zelfs het eindstuk te bevestigen. Zoals andere beoordelingen hebben opgemerkt, kan de "nul" van de laser variŽren. Ik was blij om te zien dat het met batterijen kwam en de straal is erg helder.

U kunt de laserpen groen gebruiken. Hopelijk zullen andere klanten deze tips lezen en proberen. Ik verwacht dat je een aantal van dezelfde successen moet meemaken die enige frustratie kunnen voorkomen voordat je het product moet retourneren. In elk geval moet ik zeggen dat ik enigszins opgewonden ben bij het vooruitzicht dat nieuwere versies stelschroeven voor de laser hebben. Ik kan bevestigen dat de mijne geen dergelijke stelschroeven hebben. Ik neem contact op met de verkoper die ik bij (Outdoor Bunker) heb gekocht en informeer naar dit onderwerp. Misschien kunnen anderen met bevestigde stelschroeven achterhalen wie hun specifieke leveranciers waren, zodat we een patroon kunnen volgen van wie te kopen en wie niet.

Misschien kunt u een debat ophelderen in de Amazon User Reviews over dit product. Sommigen zeggen dat hun laseraanwijzer stelschroeven heeft om ervoor te zorgen dat deze in het midden staat. Heeft u opmerkingen over dit onderwerp die klanten kunnen helpen de verschillen te begrijpen (schroeven versus geen schroeven)? Ik hoopte zo erg dat deze recensent verwees naar een nieuw ontwerp dat uitkwam sinds mijn laatste aankoop, maar de steeds ongrijpbare stelschroeven blijven voor sommigen van ons een mysterie. Ik vond het interessant dat het speelgoed van mijn kat aan het einde van mijn gang van 20 'een kleinere "voetafdruk" heeft dan deze eenheid. De voetafdruk van het speelgoed lijkt ongeveer de grootte van een dubbeltje te hebben, terwijl de groene laseraanwijzer ongeveer de grootte van een kwart heeft. Ik ben benieuwd hoe groot de voetafdruk zal zijn op 25 yards (wordt bijgewerkt zodra ik het bereik bereik).

Ik bedoel, als u op zoek bent naar een laserpointer voor presentaties, bent u op zoek naar precisie. Verschillende commentatoren, waaronder ikzelf, hebben waarschuwingen geplaatst dat onze laseraanwijzers geen stelschroeven hadden. Nu bevestigt mijn meest recente aankoop dat er nog steeds geen garantie is dat uw apparaat ook stelschroeven heeft. Het lijkt erop dat de beschikbaarheid van deze aanpassingsfunctie overgeleverd blijft aan inconsistente productie en distributeurs. Ik probeerde het te draaien en zelfs te demonteren, maar niets. Ik had geen problemen met de batterijen die anderen hadden. Lijn vervolgens uw scoop uit met de stip. Wat je ook doet, draai de grendel niet dicht. Omdat de behuizing in de kamer ratelt, daarom. Betaal meer voor iets anders. Zal dit werken in een snuifje? Ja. Heb ik spijt van de aankoop? Nee (althans niet voor deze prijs). Maar geeft het u het soort nauwkeurigheid dat u mag verwachten van een laser in een mooi bewerkt stuk messing?

Hoe dan ook zeer teleurgesteld, koop het niet. Naast karmozijnrood domineert het dag en nacht. Het coolste aan deze presentatie-laser is dus de ECR-functie. Anders zal ik in plaats daarvan om een ​​terugbetaling vragen. Eerst moet u dit 's nachts gebruiken, anders kunt u de stip niet verder dan 20 ft zien. Omdat sommige beoordelingen zeiden dat het niet lang duurde, zorgde ik ervoor dat ik meteen aan de slag ging nadat ik het had ingeschakeld. Ik nam het terug en stopte het er weer in om hetzelfde resultaat te garanderen.

laserpen 2000mW

Deze groene laserpen van 2000mW is vergelijkbaar met andere laserapparaten, maar heeft een speciaal aangepaste basis. Het werd geÔntroduceerd voor mensen met weinig energie. Deze lasers passen echter niet in de speciale functies. Dus stopte ik dit 's nachts in mijn AR en scheen het licht op ongeveer 70 m afstand en kon het prima in het donker zien. Ik had geen problemen met deze laserpointer. Later besloot ik echter de uitlijning dubbel te controleren en terug in de kamer te plaatsen en mijn Eotech aan te zetten. Deze laserpointer werkt nog steeds en ik wierp hem zelfs een keer per ongeluk door de kamer op hardhouten vloeren.

http://laserpen.luondo.nl/

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://laserkopen.blogghy.com/trackback/368370

   Commentaren

   Plaats commentaar
Naam:


Email:


1 + 4 = ?

Schrijf boven de som van deze twee getallen

Titel:


Commentaren:

Over de auteur

Contact de auteur
Categorieen

Laserpen kopen
Laatste aantekeningen
De optica van de laser
[14/09/19 04:36PM]
De afstand van de laser
[22/08/19 05:02AM]
De optica van de laser
[14/09/19 04:36PM] 6
De afstand van de laser
[22/08/19 05:02AM] 4
Fotoalbums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.0679 seconds.