Nieuwe ideeŽn van laserpen - Nieuwe ideeŽn van laserpen
laaste updated op: 14/09/19 04:36PM
   De optica van de laser [14/09/19 04:36PM]   
Je hebt al gestemd op dit bericht!

Wanneer u de laserlampje krijgt, leest u de instructies en schroeft u deze vervolgens los om de batterijen bloot te leggen. Hier is hoe ik het deed op 25 meter. Ik vuurde drie schoten op het doel na aanpassing en alle drie schoten waren binnen 1 inch van de roos. Ik ben ook erg ongeduldig. Voordat u kunt zien in uuroptiek, moet u ervoor zorgen dat de laser nauwkeurig wijst. We moesten meer dan een uur met de voorste schroeven werken om het uiteindelijk zo te krijgen dat het gecentreerd was en de enige manier om het te testen was om het in de boring te draaien totdat het niet zou bewegen. Het losdraaien en vastdraaien van de schroeven aan de voorkant van de dop hielp ons om de laser recenter te maken, zodat deze stabiel bleef als deze werd gedraaid. Toen ik naar het bereik ging, na het aanpassen van het rode puntvizier, waren er slechts drie kleine aanpassingen nodig om het te zien. Ik stelde een geweer en twee pistolen op en gebruikte dit 's nachts in het huis, met behulp van een lange gang, een bankschroef en een tafel.

Een van mijn pistolen heeft een stelschroef voor de achterwind. Als ik ooit het achterste zicht met de instelschroef voor de wind uit elkaar zou halen, zou het hebben van een laserlampje veel tijd en moeite besparen! Ik heb een eerdere beoordeling gelezen waarin werd aanbevolen de hoofdveer van de batterij uit te rekken. Er zat geen speling in en was dicht bij het centrum. Je komt er heel dichtbij en de laatste aanpassingen zijn aan jou. Deze USB-aansteker met laser verbaasde me. Ik kocht het vanwege de lage prijs en mijn nieuwsgierigheid naar hoe goed het functioneerde. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit ervan. Het zorgde niet alleen voor mijn twee geweren die ik op papier zag ... het zorgde ervoor dat ik bijna 25 meter dood was.

De laserpointer is buitengewoon krachtig. Ook verspreidt de stip op die afstand zich behoorlijk aanzienlijk. En probeer dit NIET te gebruiken terwijl je munitie in je wapen hebt geladen. Een onbedoelde trigger-trigger kan uw observatiesessie schadelijk of zelfs dodelijk maken. Nogmaals, gezond verstand en voorzichtigheid, een eigenschap is nodig wanneer men om welke reden dan ook een vuurwapen hanteert. Ook was de taps toelopende voorkant meer gegradueerd en langer. MAAR voor het geld, kun je het instrument niet verslaan. Waarschuwing: stop dit NIET in een boorhouder om te controleren. Je koppelt de "spud" aan het kaliber van je boring (deze zal iets los zitten). Het is meer dan helder genoeg om te zien op het doel van de laseruitlijning (druk een hoop uit de online gebruikershandleiding af, gebruik de gerimpelde niet in de doos).

Dit model gebruikt kleine batterijen die in een buis passen en op hun plaats worden gehouden door een puntig contact en een veer. Veel van het negatieve commentaar is geldig maar misleidend. Het retourbeleid van Amazon is meer dan voldoende om QC-problemen aan te pakken. Het doel van de laserprojector is om uw optica in lijn te brengen met de loop van het wapen. In dit opzicht is het ongelooflijk kosteneffectief. Ik zie dat veel mensen daarover hebben geklaagd. Blijkbaar weten ze niet dat je de uitlijning kunt aanpassen. Ik kan me voorstellen dat een werknemer aan de lopende band in China niet de moeite neemt om hem zo goed af te stemmen. Maar je kunt het zelf doen. Dat gezegd hebbende, ik weet niet of het, na aanpassing, zijn aanpassing zal behouden. Natuurlijk, met een scoop of lasers hoog boven het vat en van dichtbij, moet de stip bijna verschijnen. Als je erover nadenkt, is het logisch om alle bronnen van wiebelen en verkeerde uitlijning te verwijderen. Maar in dit geval lijkt het erop dat de meeste negatieve opmerkingen van mensen zijn die niet weten hoe ze het product moeten gebruiken of niet gekwalificeerd zijn om het te evalueren.

Dat betekent strak genoeg om te centreren, maar niet zo strak dat het vast komt te zitten. Tot slot, terwijl dit een goedkope laserprojector is, hoef je je geweer of geweer niet binnenshuis of 's nachts te gebruiken. Het reflecteert op klaarlichte dag tegen alles dat reflecteert, zoals een verkeersbord. Het batterijcompartiment had wat gedoe om aan de slag te gaan. De straal was helder genoeg voor binnenwaarnemingen. Het rubber expandeerde echter om in elke boring te passen waarop ik het gebruikte. De focus is zo slecht dat het bijna onmogelijk is om het dradenkruis te zien met alle uitstrijkjes en verblinding.

Als gebruikers op zoek zijn naar de laserhandschoenen variŽrend van 50mW tot 500mW zijn ideale keuzes. Als het uitgangsvermogen te hoog is, heeft dit nog steeds geen effect op wonden en kan het het therapeutische resultaat niet verbeteren.

laser handschoenen

Dat betekent dat u degene neemt die het meest overeenkomt met de diameter van de boring, deze op het uiteinde van de laserpointer schroeft totdat deze contact maakt met de conus en vervolgens verder gaat met de focusring zodat deze begint uit te zetten . Blijf de hoeveelheid expansie controleren totdat deze in uw boring past. Dat kun je niet doen. U gaat ervan uit dat de behuizing PERFECT is bewerkt. De stengel is dun en niet perfect recht. De fine-tuning is aan jou. Ja, de schakelaar is goedkoop, dus bedien hem voorzichtig. De laserhandschoen is niet helder genoeg voor daglicht, dus gebruik hem bij weinig licht. De stip op sommige is misschien geen scherpe rode cirkel. Proberen jullie allemaal klagers over JETLASERS te krijgen? Laten we proberen hier een beetje gezond verstand toe te passen. En laat me niet vergeten te zeggen dat ik me ervan bewust ben dat er een klein percentage defecte producten is dat in de handen van het publiek komt, en dat is alles.

https://blogg.alltforforaldrar.se/castel/2016/09/21/laserpen-met-koeleenheid/

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://laserkopen.blogghy.com/trackback/392301

   Commentaren

   Plaats commentaar
Naam:


Email:


1 + 1 = ?

Schrijf boven de som van deze twee getallen

Titel:


Commentaren:

Over de auteur

Contact de auteur
Categorieen

Laserpen kopen
Laatste aantekeningen
De optica van de laser
[14/09/19 04:36PM]
De afstand van de laser
[22/08/19 05:02AM]
De optica van de laser
[14/09/19 04:36PM] 10
De afstand van de laser
[22/08/19 05:02AM] 9
Fotoalbums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.1983 seconds.